Wij zijn te bereiken via info@floxia.nl. We streven er naar om uw e-mail altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Wij zijn altijd bereid om naar onze klanten te luisteren. Voor klachten/opmerkingen kunt u e-mailen naar info@floxia.nl. We streven er naar om uw e-mail altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

U kunt betalen via Ideal, Creditcard en overboeking.

Floxia Nederland streeft er naar om uw producten binnen 1 werkdag te leveren. Echter kan het zijn dat een product niet op voorraad leverbaar is. De levertijd is dan 5 werkdagen, dit wordt altijd vermeld bij het product. Bij twijfel kunt u altijd een e-mail sturen naar info@floxia.nl.

Wat betreft de levering is Floxia Nederland afhankelijk van Postnl. U wordt wat betreft het tijdstip van levering geïnformeerd per e-mail.

De verzendkosten bedragen €4,95. Als u een bestelling plaatst boven de €50,- dan zijn de verzendkosten gratis!

Floxia Nederland B.V. hanteert de wettelijke regels voor retourneren. Voor al uw bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling geleverd is.
U kunt alle online aangekochte artikelen binnen 14 dagen gratis retourneren. U dient hiervoor het herroepingsformulier ingevuld mee te sturen.
Producten dienen in een onbeschadigde, originele fabrieksverpakking te blijven (het cellofaan of de verzegeling mag dus niet geopend zijn). Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Mocht u deze alsnog terugsturen, dan wordt uw zending als ongeldige retourzending beschouwd.
Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie, of neem contact op met de klantenservice. Dit kan via info@floxia.nl.

Floxia Nederland B.V. werkt samen met artsen die betrokken zijn bij de dermatologische en dermo-cosmetische markt.

Mocht u vragen hebben omtrent het gebruik van de producten kunt u e-mailen naar info@floxia.nl. Wij streven er naar om uw vraag altijd binnen 24 uur te beantwoorden.